Foredrag

 

Foredrag DDR coverJeg bliver også bedt om at holde et oplæg eller en foredrag om Tyskland og tyske forhold

Her spænder jeg bredt og inddrager både politik, historie, kultur & traditioner, sproget og variationer af disse elementer på tværs af Tyskland. Det tilpasses naturligvis jeres behov og interesser! Et eksempel på et oplæg kunne være at give en overblik over Tysklands økonomi siden genforeringen i 1990.

Udover det bringer jeg min DDR-opvækst i spil under mine foredrag om DDR. Jeg registrerer stadigvæk et meget stor interesse i DDR og livet bag muren og under et andet samfunds-model. Jeg byder på en førstehåndsfortælling om livet i DDR, for eksempel med en oplæg om min barndom i DDR, hvor jeg selvfølgelig runder geopolitik, koldkrig og bananer!

 

"På Ørestad Gymnasium har jeg flere gange haft det store held, at Florian Weber-Romanus har indvilliget i at holde et foredrag om sin opvækst i DDR på mine tyskhold.
Eleverne har været dybt fascinerede af Florians medrivende fortællemåde, og han har forstået gennem det private at gøre den store og komplicerede verdenshistorie tilgængelig og forståelig for nutidens unge danskere. Dette skyldes formodentlig Florians intuitive forståelse af målgruppens kunnen, interesse og viden." (Susanne Vestergaard, Ørestad Gymnasium)

 

Kontakt mig hvis du har interesse i et oplæg, der giver indblik i og bedre forståelse for Tyskland!