Foredrag

Posted on Posted in Ikke kategoriseret

Jeg bliver indimellem bedt om at holde et oplæg eller en foredrag om Tyskland og tyske forhold.

Her spænder jeg bredt og inddrager både politik, historie, kultur & traditioner, sproget og variationer af disse elementer på tværs af Tyskland. En eksempel på et oplæg kunne være at give en overblik over Tysklands økonomi siden genforeringen i 1990, en opsummering af væsentlige elementer i tysk erhvervskultur eller lign.

Foredrag DDR cover

Udover det bringer jeg min opvækst i DDR i spil under mine foredrag foran især danske skoleklasser. Jeg har konstateret at der stadigvæk er et meget stor interesse i DDR, i livet bag muren og under et andet samfunds-model. Jeg byder på en førstehåndsfortælling om livet i DDR, for eksempel med en oplæg om min barndom i DDR, hvor jeg selvfølgelig runder geopolitik, koldkrig og bananer!