Hej, og velkommen til min website!

Posted on Posted in Ikke kategoriseret

Jeg hedder Florian og som tysker i Danmark har jeg tit hørt og læst om behovet for inter-kulturel facilitering, når det gælder danske firmaers forretninger i Tyskland. Nu er det er jo ikke, at Tyskland er en eksotisk – læs: ukendt – kultur for Danskerne. Tværtimod – tysk og dansk kultur er nært beslægtet og mange elementer minder om hinanden in de to lande. Man fristes måske til at tro at man nok sagtens kan begå sig med det man har hørt og måske lært i skolen for en del år siden.

Alligevel bliver mange frustreret over udfordringerne og vanskeligheder med tysk (forretnings)kultur, og oplever at et samarbejde med tyske partnere i forretnings øjemed er meget sværere end som så. Det viser sig at man har haft brug for meget mere nuanceret viden om hvordan man skal begå sig på det tyske marked.

Her kommer jeg i spillet. Som indfødt tysker med mere end 10 års erfaring som forretningsudvikler fra en international virksomhed beliggende i København, har jeg samlet solid viden om begge Lande. Jeg kan hjælpe med jeres udfordringer på det tyske marked.

Det gør jeg ved at tilføre jeres virksomhed relevant viden om landet Tyskland, dets brancher, kultur og ikke mindst mennesker.  Udoverdet kan jeg løfte jeres kommunikation med tysksprogede partnere på professionelt niveau.

Dette website er ment som en kort fortælling om mig og de ydelser jeg kan tilbyde for det dansk-tyske sammenarbejde. Siden er dog – som man nemt kan se- slet ikke færdig endnu, og jeg håber at kunne præsentere for et færdigt resultat snart. Indtil da er du som besøgende altid velkommen til at henvende sig via kontakt formularet på siden kontakt. Alternativt kan du finde mine kontaktoplysninger i bunden af siden.

Mit besten Grüssen

Florian Weber-Romanus